Koert van Eijk

Jongleur


Shows

Ring for Service

Een heerlijk weekendje weg in een fijne stad. Je waant je nu al in de luxe van het prachtige hotel dat je hebt geboekt. Alles wordt voor je geregeld; tickets naar die musical, je bagage, roomservice. Maar soms? Soms loopt het niet zoals je had verwacht…

Tijdens deze act van 15 minuten waan je je in een waar hotel. De piccolo’s staan te wachten tot ze het jou naar je zin kunnen maken. Toch?! Niet dus. Deze piccolo’s zijn meer bezig met hun eigen spel dan met jouw hotelverblijf. De mannen van Business as Usual laten je zien hoe het er aan toe gaat in een hotel waar piccolo’s de dienst uit maken. Ring for Service krijgt tijdens deze voorstelling een andere betekenis. Laat je meeslepen in het dynamische spel tussen de losgeslagen piccolo’s en de verbouwereerde hotelbezoeker.

 klik hier voor een impressie van “Ring for Service”

Speellijst Agenda:

- EJC 2016, juli/augustus 2016, Almere

Speellijst historie:

- Oosblok Theater “Stof”, juni 2015, Amsterdam

- (ingekorte technische versie) Nederlands Jongleer Festival, mei 2015,  Oudenbosch

- “Circo Circolo”, oktober 2014, Liempde

- “de Parels”, september 2014, Rijnsburg

- Nederlands Jongleer Festival, mei 2014,  Meerssen

Tsunami – DVBBS & Borgeous

Jongleurs Tristan en Koert spelen mee in de clip Tsunami van DVBBS & Borgeous
http://www.youtube.com/watch?v=I41CX0RdmPQ
zie ook de making of http://www.youtube.com/watch?v=Ya1z1dBuWZs

Rouge Royale

In Rouge Royale laten Koert van Eijk en Tristan Bruin zien wat ze na jaren van training aan objecten in de lucht kunnen houden. Tijdens de act vliegen voornamelijk rode objecten, niet alleen van hand naar hand, maar ook van persoon naar persoon. Beiden jongleurs zijn in staat om o.a. 7 ballen en 5 kegels in de lucht te houden. Koert van Eijk werd in 2010 Nederlands Kampioen jongleren met ringen en kan zelf met 7 ringen jongleren. Tristan gooit solo 5 rode voetballen. Zodra Tristan en Koert deze krachten bundelen ontstaat een komische en verbluffende show die u versteld doet staan door de onnavolgbare hoeveelheid rood die door de lucht vliegt. Rouge Royale is een krachtige act vol energie, creativiteit en unieke jongleerpatronen. (klik hier voor een impressie van Rouge Royale).

Speellijst historie:

- Circus Elleboog “Sterk Staaltje” juni 2013,  Amsterdam
- Nederlands Jongleer Festival 2013, Houten
- Winter Jongleer Weekend 2013, Heerlen
- Circuswerkplaats Boost “met de billen bloot” 2012, Amsterdam
- Skjeve Conventie 2012, Kortrijk

foto: Vincent Groenhuis